ZEZMAN — міцний тил ЗСУ та тероборони

#ZEZMAN_HOLDING

19.04.2022

ZEZMAN продовжує будівництво житлових містечок KEKS та ARTVILLE, тим самим борючись на економічному фронті. Ми ні на день не залишались осторонь військових дій та виступаємо у якості міцного тилу для наших захисників. Левину долю ресурсів компанії спрямовано на допомогу ЗСУ, теробороні та волонтерську діяльність.

Допомога ЗСУ та теробороні Одеси

З першого тижня війни група ZEZMAN налагодила виробництво протитанкових іжаків, поставку піску, ФБС блоків, дизпалива та техніки на потреби оборони Одеси.

Що зроблено на сьогодні у цифрах:

  • Створено понад 100 протитанкових захисних споруд
  • Поставили понад 100 ФБС блоків для блок-постів
  • Поставили понад 1500 мішків із піском
  • Доставлено понад 500 кілограм гуманітарної допомоги з Європи
  • Передали понад 2000 л дизпалива на потреби ЗСУ
  • Виготовили обідні столи на 300 осіб
  • Надали техніку, за допомогою якої вже викопано понад 15 км окопів
  • Надали 50 військовим повербанки, ковдри, термоси, дощовики та ноутбуки
  • Придбали побутівку для бійців ЗСУ

Дбаємо про мешканців ARTVILLE

Паралельно з допомогою ЗСУ, ми дбаємо про захист та психологічний комфорт мешканців ARTVILLE. Вони знають: на ZEZMAN можна покластися у складну годину.

Усунули аварію на каналізаційній лінії

За день до початку війни на міській каналізаційній лінії, від якої залежить не тільки ARTVILLE, але й значна частина району, сталася аварія. 24 лютого, попри вибухи та загрози, ми закінчили роботи по її усуненню. Це було небезпечно, бо поломку виявили неподалік від потенційної цілі для ракетних ударів — одеського аеропорту. Але ми впоралися.

canalisation
shovyscha
Облаштували комфортні сховища

Організували на цокольних поверхах комфортні бомбосховища зі всім необхідним. За необхідності, кожен артвілець може тут заночувати.

Створили Under Hub

Under Hub — це коворкінг, місце для відпочинку та розваг, що знаходиться під землею. Тут мешканці періодично влаштовують майстер-класи для дітей та дорослих або просто проводять час разом.

patrol
Організували патрулі

У ARTVILLE є служба охорони, що працює цілодобово. Але мешканці містечка проявили ініціативу та запропонували посилити рівень безпеки добровольчими патрулями. Компанія ZEZMAN посприяла їх створенню та організації.

Ми разом! Ми сильні!

З перших днів війни команда ZEZMAN та мешканці містечок показали свою єдність і відданість спільній справі. Ми разом прагнемо до перемоги і разом її здобудемо. А святкувати будемо у кращих традиціях ZEZMAN!

Зустрічі ZEZMAN community:

Вареники для військових

vareniki

Прикрашення парку

park

Розпис прапору

flag