INVEST IN UKRAINE. Як війна змінила ринок нерухомості. Інвестиції в Закарпатті.

#ZEZMAN_HOLDING

02.08.2024

«Інвестиції відіграють ключову роль у відновленні та розвитку нашої країни. Вони не лише підтримують економіку, але й сприяють об’єднанню громадян і поверненню до мирного життя. Завдяки інвестиціям ми зможемо побудувати сильну та процвітаючу Україну» — Борис Голденштейн, CEO ZEZMAN Holding.

Поділилися своїм баченням інвестиційного ринку України на міжнародному конгресі INVEST IN UKRAINE. Представники влади, девелопери, бізнесмени, інвестори, архітектори, дизайнери та інженери зібрались в Києві, щоб обговорити сучасні тенденції ринку нерухомості, технології, перспективи розвитку та нові можливості для інвестування. Всього захід зібрав більше 4000 гостей.

ZEZMAN Holding представляли на конгресі засновник та CEO Борис Голденштейн і директорка девелоперської компанії Олександра Коваль. Борис Михайлович взяв участь у панельній дискусії «Як змінився ринок нерухомості за період війни. Інвестиції за кордон». Олександра Коваль поділилася своєю експертизою в дискусії щодо інвестицій в нерухомість Закарпаття. Також вони разом виступили з презентацією. На прикладі ZEZMAN показали, як девелопер може розвивати Smart Sustainable Cities під час воєнного стану, які кроки робити задля підсилення свого портфелю та освоєння нових ринків.

Це був корисний захід, що об’єднав спеціалістів зі сфери будівництва. Ми отримали багато корисних інсайтів та оновили своє бачення інвестиційного ринку нерухомості.