Build Back Better: розквіт Українського девелопменту після війни

#ZEZMAN_HOLDING

01.11.2023

4–5 жовтня в Києві відбувся архітектурно-будівельний форум. Захід об’єднав будівельників, бізнес-лідерів та політиків навколо актуального питання відбудови України.

Серед запрошених — Борис Михайлович Голденштейн, CEO ZEZMAN Holding. Він поділився своїм баченням ринку будівництва зараз та дій компанії задля відновлення України після Перемоги.

Build Back Better

Точкою опори у всіх виступах став тезис Build Back Better, що дослівно переводиться як «Відбудувати краще, ніж було». І нам було, що розповісти на цю тему.

ZEZMAN Holding — інноваційний холдинг. Ми тісно співпрацюємо з урбаністами та найсучаснішими архітекторами, щоб створювати містечка майбутнього. Тут мешканці отримують найкращий досвід проживання, не вкладаючи надзусилля на купівлю житла. Незалежно від класу та розташування, кожен проект має самодостатню інфраструктуру, що закриває актуальні потреби мешканців району.

«Такі проекти допоможуть нам повернути людей із Європи, швидко адаптувати їх в ком’юніті однодумців, розпочати власний бізнес на території нового містечка і, як результат, покращити демографічну ситуацію.» — Б.М. Голденштейн, CEO ZEZMAN Holding

Новий підйом ринку нерухомості

Активна спільнота, що пройшла через всі випробування останніх двох років, готова інвестувати в нові проєкти та відбудовувати Україну з подвійною силою. Тому зараз починається новий підйом українського девелопменту.

ZEZMAN Holding не пропускає цієї хвилі — ми започатковуємо нові житлові містечка. Очікуйте на подробиці на сайті та в соцмережах . Дуже скоро.