Великий бізнес — велика відповідальність

29.08.2023

Великий бізнес — велика відповідальність. Пильнуємо якість за міжнародними стандартами

Міжнародні стандарти якості є одними з ключових орієнтирів для проектів та процесів в ZEZMAN Holding. Відповідність цим стандартам допомагає нам створювати якісні і сталі міста, достойні умови праці та піклуватися про навколишнє середовище.


У серпні 2023 року холдинг пройшов сертифікацію міжнародної організації із стандартизації (ISO) в наступних напрямках:

  • екологічне управління (ISO 140001:2015),
  • управління інформаційною безпекою (ISO 27001:2013),
  • управління охороною здоров’я та безпекою праці (ISO 45001:2019),
  • управління щодо протидії корупції (ISO 37001:2018),
  • управління якістю (ISO 9001:2015).

Кожен з цих сертифікатів — ще один доказ того, що ZEZMAN Holding є надійним забудовником, піклується про клієнтів, співробітників та навколишнє середовище.


Управління інформаційною безпекою

Ми цінуємо довіру інвесторів і робимо все, щоб захистити їх особисті дані та інвестиції. В ZEZMAN Holding впроваджено найкращі методології захисту інформації. Наші співробітники знають про всі джерела небезпеки для інформаційних систем та створюють умови, в яких вони захищені.

Охорона здоров’я та праці

ZEZMAN Holding — це одна велика родина. А в родині піклуються одне про одного. Тому ми впровадили міжнародно визнані системи. Контролюємо ризики для здоров’я та безпеки під час будівництва та офісної роботи.

Протидія корупції

Корупція завдає нищівних втрат економіці країни. А під час війни її можна прирівняти до державної зради. ZEZMAN Holding на своєму рівні ми бореться зі всіма проявами корупції, що зустрічаються на шляху будівництва житлових містечок та управління ними.

Управління якістю

Система менеджменту якості забезпечує послідовну та логічну організацію робочих процесів. Цей стандарт дозволяє покращити продуктивність праці, знизити втомлюваність працівників та підвищити ефективність компанії в цілому.

Екологічне управління

Будівництво впливає на навколишнє середовище. Але цей вплив можна зменшити, а іноді повністю нівелювати. Це потребує відповідальності від компанії.

Будуючи міста, ZEZMAN Holding піклується про навколишнє середовище та мінімізує вплив будівництва на нього:

  • використовуємо переваги місцевості та ландшафту замість його змін
  • відновлюємо природні зони, парки, сквери та створюємо нові
  • мінімізуємо викиди в атмосферу, використовуючи сучасну техніку
  • використовуємо екологічні будівельні матеріали.

Сертифікат ISO 14001 підтверджує. що ZEZMAN Holding робить максимум для того, щоб приносити користь навколишньому середовищу.

Ми продовжуємо поліпшувати себе та світ довколо. І будуємо міста. Далі. Хочете приєднатись? Інвестуйте у будівництво або обирайте готову квартиру з ремонтом в нашому E-Store.