Звернення СЕО

#ZEZMAN_HOLDING

06.06.2023

Глобальні завдання стають все більш складними та масштабними. Пандемія стала тривожним дзвінком, який перевірив нашу здатність адаптуватися та чинити опір непередбаченим обставинам. Цей досвід став у пригоді, коли Росія розв'язала проти України війну і ці події торкнулися нас не лише на економічному та геополітичному рівнях, а й безпосередньо – на соціальному.

Попереду – нові випробування. За даними Всесвітньої метеорологічної організації, ймовірність перевищення середньої температури на 1,5ºC протягом 5 років становить 50%, а зміна клімату загрожує світовою катастрофою. Безперечно, найкраща відповідь у цьому тривожному контексті – єдність, впевненість та відданість спільній справі.

Ми в ZEZMAN повністю усвідомлюємо свою відповідальність за стійке майбутнє та продовжуємо працювати з усім ентузіазмом, зміцнюючи нашу відданість у створенні довгострокової цінності для суспільства, економіки та навколишнього середовища. Ось чому зобов'язання щодо сталого розвитку є невід'ємною частиною нашої Стратегії.

Так, у 2021 році наш Холдинг приєднався до Глобального договору ООН – найбільшої у світі ініціативи корпоративного сталого розвитку, відданості 10 принципів яких у сфері прав людини, трудових відносин, захисту навколишнього середовища та протидії корупції ми зберігаємо.

ZEZMAN – перший девелопер України, який приєднався до Глобального договору ООН та створив у своїй організаційній структурі Департамент сталого розвитку.

На даний момент Холдинг зосереджений на реалізації своєї загальнокорпоративної Стратегії сталого розвитку, яка спрямована на розвиток відповідальної, стійкої бізнес-моделі та включає управління взаємодією щодо шести ключових областей: персонал, здоров'я та безпека, навколишнє середовище та зміна клімату, місцеві спільноти, клієнти та шляхи поставок.

Ми також особливо зацікавлені в тому, щоб Холдинг відповідав вимогам майбутнього та інвестував у всі важливі сфери інновацій, включаючи цифрові технології та заходи щодо зниження викидів СО2 для запобігання зміни клімату.

Довгий час український девелопмент вважався відстаючим за вказаними вище напрямками, але часи змінюються і ZEZMAN має бачення і силу — зокрема, завдяки своїй участі в передових інфраструктурних проектах — бути в авангарді цієї трансформації.

Засновник та СЕО холдингу,
Борис Голденштейн