Котеджне містечко Gross Liebental

#ZEZMAN_HOLDING

15.03.2024

Новий масштабний проект: котеджне містечко Gross Liebental

12 березня CEO ZEZMAN Holding Борис Голденштейн презентував новий масштабний проект — Gross Liebental. Самодостатня інфраструктура, автономність, зелена енергетика, потужні рекреаційні, культурні та соціальні можливості, що існують одразу у двох площинах: фізичній та цифровій. Це котеджне містечко у концепції eCity, місто майбутнього, яке ми будуємо вже зараз.

Gross Liebental має диверсифіковану полицю продуктів: земельні ділянки, модульні weekend houses та котеджі. Земля стане надійною інвестицією, що не підвладна ризикам нинішнього часу. Інвестор сам обирає, коли будувати на своїй ділянці. А ZEZMAN Holding виступить генеральним підрядником.

Weekend house — модульні будинки зі швидкими термінами здачі, площею від 25 кв. м. Вартість такої нерухомості у форматі ready-to-use, ділянка + комунікації + будинок з готовим ремонтом, не перевищує вартості квартири в новобуді. Більш масштабне житло — котеджі. Будинки від 80 до 150 кв.м., що ми також робимо у форматі ready-to-use. Спроектуємо житло так, щоб воно повністю відповідало вашому стилю життя.

На старті проекту ви можете придбати нерухомість на найкращих умовах.

Зв’яжіться з менеджером, щоб дізнатися подробиці: +38 (048) 740-46-51.