ZEZMAN Community Day: найяскравіший етно-ярмарок для мешканців, інвесторів та гостей

#ZEZMAN_community

30.09.2021

Це було феєрично, весело та гастрономічно! Осінній ZEZMAN Community Day став найяскравішою подією осені. Капсульний парк на цілий день перетворився на етно-ярмарок з музикантами, фуд-кортами та морем розваг. 

Дітлахи збиралися на вікторині, майстер-класах, навколо вуличних музикантів та на ігрових майданчиках. Дорослі тим часом з азартом спостерігали за розіграшом призів, відпочивали у лаунж-зонах та на фудкортах, куштували та купували смачні сувеніри від фермерів з усієї області. 

Наші сусіди з житлового містечка KEKS підготували справжнє кулінарне шоу – майстер-клас із приготування страв на грилі від шеф-кухаря. Це був справжній гастроекстаз☺

Вечір завершився виступом самого одеського гурту Sho?!. Заводні бессарабські мотиви та яскраві артисти нікого не залишили байдужими. 

Ми зберегли найяскравіші моменти осіннього ZEZMAN Community Day - пориньте у цю атмосферу!

Шукайте та відзначайте себе та своїх близьких на фото з ZEZMAN Community Day у Facebook та підписуйтесь на наш Instagram, щоб не пропускати такі важливі новини як розіграші призів та знижки на квартири.

Ми вже плануємо наступний захід! Щоб воно стало ще краще, ніж попереднє ми просимо тебе відповісти на декілька питань про минуле ZEZMAN Community Day.